Hej, jag heter Irina. Här är mossor med snö men under sommaren håller Lennart öppet på Hamnkrogen. Då kan man äta glass och mat här. Ganska ofta är det musik på kvällarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åter Inledningen

Hamnkrogen

Efter omfattande renoverings arbeten i gamla hamnmagasinet öppnade undertecknad dörrarna till magasinet och startade restaurangen 1993 i detta hamnmagasin. Hamnkrogen ligger i anslutning till kajen (färjeläget). Hamnkrogen är en äkta norrländsk fiskekrog, där man kan njuta av havsutsikten och det rikliga båtlivet i hamnbassängen, medan man äter en god fisk- eller kötträtt, kanske en kopp fika med vårt goda bröd. Hamnkrogens meny är riklig, med humana priser och där barnen har en särskild meny. 

Vi erbjuder konferens i Strandvillan, i en ostörd vik disponerar våra konferensgäster en strandvilla – i autentisk dåtidsstil – med tillhörande annex. En minikonferens eller en kick-off i Strandvillan blir en upp-levelse utöver det vanliga. Holmön Turist erbjuder en unik anläggning för tajta konferenser – med upp till 15-20 deltagare - i avstressande miljö med bastu, egen badstrand och en magnifik solnedgång. Vi arrangerar olika aktiviteter på Holmön och runt Holmöarna, samt hyr ut stugor, cyklar och trampbåtar. 

Verksamheten bedrivs idag från mitten av maj till oktober. Framtidsplaner är att, under förutsättningarna att kommunikationerna förbättras, utöka boendet och äventyrsresor. 

Holmön Turist AB – Hamnkrogen 
Lennart Jonsson 

 


Sidan uppdaterades senast: 2000-02-10
© HUF
Webmaster