Här sitter vi barn och tittar ut mot havet från Bäckströms Bed & breakfast. Nu kommer vi inte in för all snön, men på sommaren kan man bo här i stugan och få frukost med hembakat bröd på morgonen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åter Inledningen

Bed & breakfast hos Bäckströms

Lisbeth och Gunnar Bäckström startade verksamheten 1994. Bristen på logi på ön och ett intresse för att ge människor från fastlandet tillfälle att uppleva Holmön är drivkraften till verksamheten. 

Gäststugan rymmer idag 3 rum med 6 bäddar. Dusch och toalett finns. Dessutom står ett välutrustat kök och storstuga till gästernas förfogande. Stugan är belägen väst i byn ute vid havet, cirka 1,5 km från färjeläget. Transport från och till Byviken ordnas. Verksamheten bedrivs idag från mitten av maj till mitten av september. 

Framtidsplanerna är att, under förutsättning av att kommunikationerna förbättras, utöka verksamheten genom att bygga till fler rum och vinterbona stugan för året runt vistelse. I samarbete med övriga näringsidkare inom turismområdet finns också planer på att, genom LMB Consulting, Lisbeth Bäckströms konsult och utbildningsföretag, bedriva utbildningsverksamhet på Holmön. 

LMB Consulting driver idag verksamhet inom området lokal utveckling med fokus på EU samarbete. Uppdragsgivare är bland andra Folkrörelserådet "Hela Sverige ska leva", Glesbygdsverket och Svenska LEADER-nätverket. 

Lisbeth o Gunnar Bäckström 

 


Sidan uppdaterades senast: 2000-02-10
© HUF
Webmaster